Dobrovolní hasiči města Vsetína

.

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Soutěžní družstva Závody Sezóna 2012 2012-04-28 Velikonoční pohár SDH Vsetín-město

2012-04-28 Velikonoční pohár SDH Vsetín-město

Velikonoční pohár ovládli hasiči ze Slovenska

Poslední dubnovou sobotu zavítalo 31 družstev hasičů a hasiček do bývalého sportovního areálu ve vsetínských Jasenicích. Na programu zde byla totiž soutěž v požárním útoku Velikonoční pohár SDH Vsetín-město.

Změřit své síly v disciplíně požárního útoku si do vsetínských Jasenic přijelo za ideálního počasí na třicet sedmičlenných týmů ze Zlínského i Olomouckého kraje. Mezi družstvy nechyběli ani zástupci Slovenska. Soutěže se zúčastnilo dvacet mužských, devět ženských družstev a také dva celky mužů nad 35 let, přičemž devět z těchto týmů přijelo na Vsetín ze Slovenska. Diváci tak měli jedinečnou možnost zhlédnout napínavé souboje jak místních, tak i zahraničních jednotek dobrovolných hasičů.

V kategorii mužů zvítězil tým DHZ Podvysoká (SR) časem 14,707 s. Druhou příčku vybojovalo družstvo SDH Valšovice (15,503 s) a bronz si odnesli zástupci SDH Tylovice A (15,983 s).

Mezi ženami se nejvíce dařilo družstvu DHZ Dežerice (SR, 18,486 s), stříbro získaly hasičky SDH Drnovice (19,072 s) a bronz tým SDH Jasenice (20,988 s). V kategorii mužů na 35 let pak dominoval celek DHZ Turčianské Teplice (SR, 16,393 s) před druhým SDH Kateřinice (26,762 s).

Všechna družstva obdržela věcné dary, vítězové pak poháry a pečené beránky.Soutěž se setkala s kladným ohlasem od zúčastněných soutěžních družstev. Celá akce byla provázená slunečným počasím a mohla být uspořádána za podpory Zlínského kraje, města Vsetína a sponzorů.

Fotogalerie:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Velikonocni_pohar_SDH_Vsetin/

Výsledkové listiny