Dobrovolní hasiči města Vsetína

.

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Ženy: Zuzka B. - Lucka Z. - Katka B. - Lucka Š. - Zuzka M. - Lucie J. - Pavla K. - Bára M. - Míša Č.

Muži: Jakub K. - Martin H. - Jan M. - Michal M. - Honza B. - Petr M. - Jan H. - Petr J. - Adam Z. - Libor K. - Martin K.



2010-09-06 Závody Semetín

V neděli 6.září se sjely do Semetína, sbory okrsku číslo 1 – Vsetín, na soutěž “O pantok starosty okrsku“.

Sportovního klání v požárním útoku na 2B se zúčastnila všechna družstva okrsku, tedy 8 družstev mužů a 4 družstva žen. Na soutěži však našla své místo i družstva mladých hasičů ze Semetína a Liptálu. I přes nepřízeň počasí mělo toto klání své vítěze a starosta okrsku Jan Bělíček ml. předal poháry vítězům. V kategorii mužů vyhráli muži Vsetín – město, na druhém místě se umístil Semetín a třetí stupínek obsadilo družstvo ze Lhoty u Vsetína. V kategorii žen  zvítězilo opět družstvo  Vsetín – město, druhé a třetí místo obsadily ženy ze Semetína, které do soutěže přihlásily dvě družstva a obě zabodovaly. Celkovým vítězem soutěže, který z rukou bratra Bělíčka přebral putovní Pantok starosty okrsku č.1 – Vsetín, se stalo družstvo žen Vsetín – město.

Po vyhodnocení soutěže proběhlo ještě posezení s příznivci hasičského sportu a pořadateli. Pozitivní ohlasy jsou zárukou dalšího ročníku této hasičské soutěže, která má za úkol prověřit připravenost jednotek v rámci okrsku Vsetín.

foto:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Okrskova_soutez_-_Semetin_5.9._2010/

 

2010-08-28 Závody Karolinka

V sobotu 28.srpna družstvo žen a mužů vyrazilo na závody do Karolinky-Raťkova. V malebném údolí zde probíhá soutěž o putovní pohár, který v roce 2009 mimo jiné vyhrál "team" našich krasavic. :-)  Letos se bohužel tolik nedařilo, ženy skončily na bramborovém místě=ano tedy čtvrté, muži skončili devátí!. Po útoku pak někteří z nás šli obdivovat novou CAS z Valašské Bystřice. Na závěr jsme vyzkoušeli běh do valašských kotárů, který ovládli muži z Poteče. Z nás měl nejlepší čas Zapalač 30,3sec; Kobza 30,8sec; Martinů 33,4sec.

kratičká fotogalerie:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Zavody_Karolinka_28.8.2010/

 

2010-08-22 Závody Valašská Senice

V neděli 22 srpna jsme vyrazili na závody do Valašské Senice. Vzhledem k předchozímu plnohodnotnému sobotnímu tréninku jsme byli nedočkaví jak se projeví aktuální změny v sestavě. Útok se vcelku vydařil a tým mužů obsadil 10 místo z 22 týmů, ovšem zaběhli jsme nejlepší čas letošní sezóny 17:08sec !!! - jj stále máme co zlepšovat :-)

fotogalerie:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Zavody_Valasska_Senice_22.8.2010/

 
Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strana 2 z 4