Dobrovolní hasiči města Vsetína

.

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Ženy: Zuzka B. - Lucka Z. - Katka B. - Lucka Š. - Zuzka M. - Lucie J. - Pavla K. - Bára M. - Míša Č.

Muži: Jakub K. - Martin H. - Jan M. - Michal M. - Honza B. - Petr M. - Jan H. - Petr J. - Adam Z. - Libor K. - Martin K.



2010-08-13 Závody Bystřička

V pátek třináctého srpna jsme vyrazily na noční závody na Bystřičku. Ženy i přes nádherně rozběhlý útok v silné konkurenci nedosáhly na medailová místa a vlivem závady u hadic na základně obsadily 7 místo. Muži naopak i přes letní bouřku, startování na konci startovního pole a v podmáčeném terénu dosáhli slušného času, který stačil na umístění okolo 17 místa.

V neděli pak následoval společný trénink mužů a žen s cílem vylepšit rozmístění hadic na základně, jež se projevilo překvapivým zlepšením při útoku. Chuť byla veliká ihned vyzkoušet nový systém, takže bylo "zaveleno" k odjezdu mužů na závody do Lešné. Zde základnová novinka klapla, ovšem  vlivem přírodních a ostatních živlů došlo odstávce na sacím vedení. Překvapivý výsledek "nehodnoceno" :-(.

Fotogalerie:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Lesna_15.8._2010/

 

2010-08-01 Závody Semetín, Mostiště S

V sobotu odpoledne jsme vyrazili na závody do Semetína. Tým něžného pohlaví obsadil 5.místo, muži pak po zaváhání levého proudu obsadili 6.místo. Jelikož  nám to nestačilo, tak jsme složili tým mužů "SG", se kterým jsme za dvě hodiny vyrazili směr Slovensko na noční závody v požárním útoku. I přes pokročilý noční čas jsme dokázali zaběhnout "čas" 18:43. Bohužel to na silnou konkurenci nestačilo-první místo 13:57 !!! Nicméně nám to nevzalo chuť do závodů a za 12 hodin jsme vyrazili do Lidečka -Čertovy skály. Zde jsme na silně zmáčené a rozbahněné trati dosáhli času 17:71!!! Sice to pořád není ono, ale bez řádných tréninků pěkný výsledek Chlapi          DÍKY

fotogalerie:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Lidecko/

 

2010-07-24 Soutěž Karlovice

Dne 24.července jsme se zúčastnili závodů o Valašský širák ve Velkých Karlovicích-Tísňavy. Zde se nám podařilo i přes nepříznivé počasí dosáhnout pěkného času a umístiot se celkově na 3.místě. Následující den jsme pak zavítali do Lužné na závody o Zlatou přilbu. V silné konkurenci ženy obsadily 13.místo, muži pak vybojovali 16.místo.

 
Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strana 3 z 4