Dobrovolní hasiči města Vsetína

.

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Ženy: Zuzka B. - Lucka Z. - Katka B. - Lucka Š. - Zuzka M. - Lucie J. - Pavla K. - Bára M. - Míša Č.

Muži: Jakub K. - Martin H. - Jan M. - Michal M. - Honza B. - Petr M. - Jan H. - Petr J. - Adam Z. - Libor K. - Martin K.



2010-07-05 Závody Liptál,. Študlov

Začali jsme v sobotu 3.července soutěží v Liptále kde družstvo žen dosáhlo na 3 místo jak v soutěží družstev tak i velitelů. Muži pak obsadili v hodnocení velitelů 2 místo, v soutěži týmů pak 1 příčku. Ano čtete správně, vybojovali jsme celkem čtyři poháry!!!

kratičká fotogalerie:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Liptal_3.7._2010/

Pokračovali jsme soutěžní nedělí ve Študlově kde ženy dosáhly v silné konkurenci 5 místa, muži nebodovali. Poté jsme vyrazili do Seninky, kde se ženy umístili na 4.místě. Muži pak po zaváhání strojníka obsadili pozici okolo 11 místa. :-)

kratičká fotogalerie:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Seninka%2C_Studlov_4.7.2010/

Na závěr jsme vyrazili v pondělí na státní svátek na závody na Horní Bečvu, kde v nabité konkurenci jsme obsadili 8 místo.

 

2010-06-19 Okresní kolo

V sobotu brzy ráno vyrazilo družstvo mužů a žen bojovat o umístění v disciplínách okresního kola v požárním sportu konané v Horním Lidči. Tyto závody měli tři disciplíny: štafeta 4*100m, 100m s překážkami a požární útok. Družstvo žen dosáhlo 7.místa, družstvo mužů pak obsadilo 8 příčku.

Tímto děkuji našim závodníkům, kteří i přes nečekané komplikace se poprali o výsledek. :-)

kratičká fotogalerie:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Okres_19.6.2010/

výsledky:

http://www.osh-vsetin.cz/upload/vysledkove_listiny/2010-06-20_vysledky_okresniho_kola_PS_v_Horni_Lidci.pdf

 

2010-05-29 Obvod Janová

Sobota 29.května pro nás znamenala jediné - první ostrá soutěž po "zimním odpočinku". I přes počáteční nervozitu při běhu na 100 metrů, naše soutežní týmy v útoku zabraly. Družstvo mužů do 35 let se umístilo na prvním místě, ženy pak vybojovaly krásnou druhou příčku.

Podrobná fotogalerie:

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/Obvodove_kolo_29.5.10_Janova/

 
Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strana 4 z 4