Dobrovolní hasiči města Vsetína

.

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Ženy: Zuzka B. - Lucka Z. - Katka B. - Lucka Š. - Zuzka M. - Lucie J. - Pavla K. - Lenka P.

Muži: Jakub K. - Martin H. - Michal M. - Honza B. - Petr M. - Jan H. - Petr J. - Adam Z. - Libor K. - Martin K.



2011-08-21 Závody Lešná

Družstvo žen i mužů SDH Vsetín-město se zúčastnila na poslední soutěži Vsetínské hasičslé ligy konané v Lešné. Bojovalo se zde o poslední body do Vsetínské ligy, ale stejně tak o umístení na pohárové soutěži.

Cérky útok nezaběhly dle svých představ a s časem 20:93 s obsadily 6. místo na pohárové soutěži a celkově 6. místo  ve Vsetínské hasičské lize.  Družstvo mužů obsadilo 12. místo s časem 19:63s a ve Vsetínské hasičské lize obsadili naši ogaři 13. místo.

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/2011-08-21_Zavody_Lesna/

 

2011-08-06 Závody Nový Hrozenkov, Semetín

Družstvo mužů se zúčastnilo soutěže v Novém Hrozenkově, kde byli druzí, s časem......s.

Následně muži vyzvedli družstvo žen na Vsetíně a společně jsme jeli na závody do Semetína, kde zabodovalo jak družstvo mužů, tak i žen.

Muži s časem. .....s byli první a stejně tak ženy s časem 20:41s obsadily první místo.

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/2011-08-06_Zavody_Semetin/

 

 

2011-07-03 Závody Študlov, Seninka

V neděli 3. července se sportovní družstva mužů a  žen vydala na soutež PS ve Študlově. Počasí nepřálo celému průběhu soutěže - plocha fotbalového hřiště byla již při příjezdu značně podmáčená (fotbalové hřiště připomínalo spíše brouzdaliště :-) ) a souvislý déšťještě více stížil podmínky zápolení všech zúčastněných družstev. Avšak i přes tyto obtížné podmínky se ženy SDH Vsetín-město umístily na krásném 3. místě a zabodovaly  tak zároveň v rámci Vsetínské hasičské ligy, jejíž soutěží se účastní. Mužům se již tolik nedařilo a obsadili ......příčku.

Cestou domů jsme se ještě zastavili na závodech v Senince, kde družstvo mužů taktéž startovalo, avšak i přes krásně rozběhnutý útok se nezadařilo a výsledný čas byl 26,21s.

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/2011-07-03_Zavody_Studlov/

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/2011-07-03_Zavody_Seninka/

 
Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strana 2 z 3