Dobrovolní hasiči města Vsetína

.

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Ženy: Zuzka B. - Lucka Z. - Katka B. - Lucka Š. - Zuzka M. - Lucie J. - Pavla K. - Lenka P.

Muži: Jakub K. - Martin H. - Michal M. - Honza B. - Petr M. - Jan H. - Petr J. - Adam Z. - Libor K. - Martin K.



2011-07-02 Najpevnější hasič

V sobotu ráno vyrazili naši členové v rámci prověření své kondice do Karolínky – Stanovnice na soutěž „o najpevnějšího hasiča zpod hřebeňa Javorníka“.

Soutěž byla uzpůsobena specifickým podmínkám valašských kotárů a jednalo se o modifikaci T.F.A. Trať byla určena pro jednoho hasiče, vybaveného vzduchovým dýchacím přístrojem, PS II, třívrstvým zásahovým oblekem, rukavicemi, zásahovým opaskem s karabinou a sekerou a v neposlední řadě s nasazenou zásahovou přilbou. Průběh disciplíny spočíval v překonání překážky/Avie, zapojení dvou hadic na PS 12, transport figuríny na 15m, posun závaží pomocí kladiva, průlez zúženým prostorem, přenos dvou závaží na 15m a do cíle dopravení zavodněné hadice“C“ – hasičky měli tři disciplíny pozměněné.

Mezi muži se z našich nejlépe umístil Tomáš Plánka na 8. místě, Martin Juříček na 31. místě, Martin Hlavatý na 35. místě, Jakub Kobza na 36. místě, Petr Janiš na 37. místě. V kategorii hasiček si Pavla Kozmíková vybojovala 2 příčku - celkově 13. místo a Lucie Zádilská pak obsadila 1. místo a 10.místo celkově!

GRATULUJEME!

Pro zpestření poté následoval požární útok, kdy po zhození terčů bylo nutné sbalit hadice a vše naskládat zpět na základnu. Kupodivu i tady se našemu vyčerpanému týmu dařilo a celkově obsadil 3. místo.

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/2011-07-02_Najpevnejsi_hasic/

 

 

 

2011-06-25 Závody Lhota u Vsetína

V sobotu 25. června jsme nezasahovali u požáru ani u žádné jiné události, ale naši členové v rámci ekologické likvidace vyvezli nasbírané staré železo a lehké kovy do sběrných surovin. Zde na nás čekalo milé překvapení v nalezení vyřazené staré hasičské Avie, ze které nám byla umožněna demontáž náhradních dílů nástavby.

Po takto náročném dopoledni jsme pak vyrazili na soutěž do Lhoty u Vsetína, kde se konal nultý ročník memoriálu Ondry Zezuly. Na travnatém hřišti pak za nás startovali muži, ženy a jednotka Vsetín – město. Milým překvapením byl výsledný čas u žen 19:87, u mužů 16:37, ovšem shození prvního terče v 15:94!

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/2011-06-25_Soutez_Lhota_u_Vsetina/

 

 

 

2011-05-28 Obvodové kolo PS Jarcová

V sobotu 28.května absolvovala naše sportovní družstva (muži a ženy) - první letošní soutěž požárního sportu v Jarcové. I přes celodenní nepřízeň počasí se družstvo žen umístilo na 4. místě, družstvo mužů obsadilo 10. příčku. Doufejme, že špatné počasí jsme si pro tento rok již vybrali a po zbytek roku nás čekají jen prosluněné soutěže.

http://sdhvsetin.rajce.idnes.cz/2011-05-28_Obvodove_kolo_PS_Jarcova/

 

 
Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/sdhvsetin.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strana 3 z 3